Uw bestelling

Sdu Verzameling Belastingwetten 2017
excl. btw € 27,83

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Verzameling Belastingwetten 2017

Inclusief website met actuele wetteksten

prof.dr. J.W. Zwemmer

Deze verzameling belastingwetten is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belasting wetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoerings besluiten en aanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn in deze uitgave te vinden, zoals de Btw-richtlijn en diverse andere Europese Richtlijnen. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2017.

  • Boek
  • 2416 pagina's
  • Bestelcode 9789012398800
Omschrijving
Deze verzameling belastingwetten is een zeer volledige bundeling van wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscale onderwijs van belang zijn. Alle relevante belasting wetten zijn opgenomen met de belangrijkste uitvoerings besluiten en aanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn in deze uitgave te vinden,
zoals de Btw-richtlijn en diverse andere Europese Richtlijnen. Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari 2017.

Achter diverse wetten is het overgangsrecht opgenomen. Ten opzichte van eerdere edities is dit verder uitgebreid. Waar mogelijk wordt verwezen naar gerelateerde wetsartikelen. Wetgeving die reeds is aangenomen, maar die nog wacht op invoering is cursief opgenomen bij het des betreffende artikel. Trefwoorden in de marge, een
trefwoordenregister en hoofdstuktabs maken deze pocketeditie optimaal toegankelijk. Door de uitvoering in dundruk past deze bundel ook nog in uw koffer. Daardoor hebt u deze onmisbare steun voor praktijk en/of studie altijd bij de hand. De teksten zijn afkomstig uit het basis wettenbestand van de Sdu, de officiële bron van alle Nederlandse wetgeving.
Product details
Bestelcode 9012398800
Productsoort Boek
Aantal pagina's 2416
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Inclusief website met actuele wetteksten
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Op aanvraag (070) 378 98 80
Beschikbaarheidcode CCCCC
Handmatig N
Publicatiedatum 24-01-2017
NUR code 826
Auteur(s) prof.dr. J.W. Zwemmer
Editie 2017