Hoe kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Het is helaas niet mogelijk een bestelling die u heeft gedaan te annuleren of te wijzigen. U kunt het best wachten tot de bestelling is afgeleverd.

Bestelling retourneren
Als u een bestelling wilt retourneren moet u eerst een retourformulier aanvragen. Als uw aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvangt u van ons een retourformulier dat u kunt meesturen met uw zending.

Uw bestelling stuurt u dan met dit retourformulier naar ons op. Als u de volledige zending binnen 14 dagen na levering terugstuurt, hoeft u de factuur voor de retourgestuurde uitgave(n) niet te betalen. U krijgt geen bevestiging van deze retourzending.

Als u meerdere uitgaven heeft besteld, en u stuurt niet alle uitgaven terug, moet u wel de volledige factuur betalen. Wij storten het bedrag van de retour gestuurde uitgave(n) dan automatisch binnen drie maanden terug op uw rekening. U ontvangt voor dit bedrag een credit-factuur.

Binnen 14 dagen
U kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourformulier aanvragen. Zie ook onze leveringsvoorwaarden, artikel I.3.1 en I.3.2.