U kunt kiezen uit verschillende locaties/data: 

Alle locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

 Programma     Direct inschrijven                     

12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Opening en introductie
13.20 uur In hoeverre is uw personeelsbeleid van deze tijd?
14.30 uur Pauze
14.45 uur Handreikingen van ver/hernieuwd personeelsbeleid en uw rol als leidinggevende.
15.45 uur Evaluatie en handreikingen en aanzet tot personal roadmap
16.15 uur Opstellen personal roadmap en einddiscussie.
16.45 uur Afsluiting borrel

25 maart in Zwolle
8 april in Utrecht
10 april in Amsterdam
17 april in Eindhoven

Voor de mogelijkheden voor een incompany workshop neem contact op met Ron Huveneers, tel 070 3789693 of via e-mail; r.huveneers@sdu.nl .

Deelnamebedrag bedraagt € 395,- ex. btw. Inclusief lunch. Bij 2- tot 5 deelnemers van een organisatie is de deelnemersprijs; € 325,- per deelnemer
Maximaal 50 deelnemers per sessie, voor een optimaal rendement.


Workshopleider

Eric Rietkerk (of drs. E.A Rietkerk MBA-me) heeft een verscheidenheid aan organisatorische, management en bestuurlijke vaardigheden opgedaan door leidinggevende rollen te vervullen binnen primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, gemeentelijke overheid en belangenorganisaties.

Bij de invoering van de Leerling gebonden financiering is hij betrokken geweest als voorzitter van de landelijke vereniging van ZMLK scholen. Kennis over Passend onderwijs heeft hij opgedaan als kwartiermaker, werkgroepvoorzitter en directeur van diverse samenwerkingsverbanden PO en VO. In zijn rol als trainer en coach stimuleert hij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.
De laatste jaren heeft Eric Rietkerk zich meer en meer ontwikkeld als een coachend leidinggevende en daadkrachtige bestuurder. Politieke ervaring heeft hij opgedaan als raadslid in Elburg. Verandering van mensen, betrokkenheid en kwaliteit zijn elementen voor zijn persoonlijke motivatie.  Bij de BMC groep is hij senior adviseur onderwijs en is hij betrokken bij het team Passend onderwijs.

 

Annuleringsvoorwaarden
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname via e-mail. Tot 2 weken voor datum gekozen workshop kunt u zonder kosten annuleren. Daarna zijn wij genoodzaakt u het deelnamebedrag in rekening te brengen. U kunt zich te allen tijde laten vervangen door een collega.