Stagiair(e) t.b.v. een Auteurstevredenheidsonderzoek

De processen, werkwijzen en de omgeving waar auteurs werken veranderen. Om een goede indruk te krijgen van de auteursbeleving van deze veranderingen is er behoefte aan een onderzoek naar auteurstevredenheid. Aangezien onze organisatie momenteel door deze verandering gaat, zal eerst een zogenaamde nulmeting gedaan moeten worden om vervolgens eind van het jaar een 1e meting in de nieuwe situatie te kunnen doen. De nulmeting moet helemaal opgezet worden. Denk daarbij aan het ophalen van ideeën en wensen bij diverse stakeholders, het selecteren van de te benaderen auteurs, het opstellen van de vragen, de daadwerkelijke implementatie van het onderzoek en het maken van een analyse van de reacties. Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

Wie ben je?
Een HBO student die beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid. Daarnaast ben je analytisch, initiatiefrijk, pro-actief en nieuwsgierig.

Wij bieden
Een stageplek in Den Haag voor de duur van 3 a 4 maanden op loopafstand van het Centraal Station. Een stagevergoeding van € 233,00 bruto per maand op basis van een 24-urige werkweek.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Pouwe, telefoon 06 22455808. Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@sdu.nl, o.v.v. Stage Content & realisatie.

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager