Werken bij Sdu

Kies voor een stage bij de Bureauredactie en stap in een wereld van crossmediale producten!

De Bureauredactie is op zoek naar een multimediaal denkende stagiair met lef. Met deze stage bieden wij je de kans om je verder te bekwamen in het vak van redacteur. Daarnaast kan de stagiair uitzoeken of de non-fictie iets voor hem of haar is.

Je uitdaging:
Van simpel naar ingewikkeld, tot volwaardige deelname in het realisatietraject. Aan het eind van de stage is een stagiair in staat om zelfstandig het realisatietraject van een of meerdere producten te begeleiden.

Wie ben je?
Nieuwsgierig, energiek, creatief en talentvol. Je bent een student aan de UVA – Master editor redacteur of je studeert aan de Hogeschool van Amsterdam – Media en Informatiemanagement. Je hebt organisatievermogen en vind het leuk om snel te schakelen. Je hebt affiniteit met nieuwe media en bent in staat om eenvoudige content management systemen te gebruiken. Je bent minimaal 5 tot 6 maanden beschikbaar (32-40 uur per week).

Wat bieden we?
Je wordt begeleid door een ervaren redacteur en doorloopt het totale werkproces van redacteur. Kennisname van geautomatiseerde zetprocessen en realisatietrajecten van alle media, losbladig tot online. Uiteindelijk leidt dit tot het zelfstandig begeleiden van het realisatietraject. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor eigen initiatieven. We zijn namelijk benieuwd naar jouw ideeën. En als stagiair mag je altijd meedoen met de activiteiten van Jong Sdu. De perfecte omgeving dus om jezelf te ontwikkelen. Tot slot bieden wij uiteraard een stagevergoeding.

Vragen/Reageren
Wil je je aanmelden voor een stageplek of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid de Bock, Manager Bureauredactie, tel. 070-3780541 of per e-mail: sollicitatie@sdu.nl.