Uw bestelling

Stapel en de koning 3
excl. btw € 49,04

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Stapel en de koning 3

Het politievak inzichtelijk gemaakt door mensen uit de praktijk.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035248977
Omschrijving
Hans Bronswijk is werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol, bij de vreemdelingendienst van de gemeentepolitie Zwolle, was hoofd van de vreemdelingenpolitie in IJsselland-Midden en docent-onderzoeker vreemdelingenrecht aan de School voor Recherche. Sinds 2008 is hij bij de Politieacademie als kennismakelaar verantwoordelijk voor onder meer de domeinen vreemdelingentaak en identiteitsvaststelling.

Arie van der Pijl is inspecteur van politie. Hij is sinds 1974 werkzaam bij de politie en sinds 1985 werkzaam als algemeen juridisch docent aan de Politieacademie, Faculteit Algemene Politiekunde, onderwijsgroep West, locatie Amsterdam. René Hulsen is docent aan de Politieacademie.

Joseph Molenaar is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie strafrecht en criminologie. Hij heeft bovendien een studie op het gebied van internationaal recht afgerond aan de Universiteit van Essex. Thans werkt hij als docent recht en wetenschappelijk onderzoeker aan de Politieacademie te Apeldoorn.
Product details
Bestelcode 903524897X
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 13-06-2017