Voor onze Salesafdeling zijn wij op korte termijn op zoek naar een gedreven en energieke

Teamleider Telesales

In deze functie stuur je het Telesalesteam aan bestaande uit 12 accountmanagers binnendienst. Met dit team werk je samen om de commerciële doelstellingen te realiseren. Het dagelijks aansturen en coachen van je team is het belangrijkste onderdeel van je functie. Je stuurt je medewerkers actief op kwaliteit en effectiviteit. In overleg met marketeers en uitgevers verdeel je de verschillende salescampagnes over je medewerkers, je stelt de salestargets op, bewaakt deze en rapporteert hierover aan het management.

Wie ben je?
Een gepassioneerde salestopper met operationele leidinggevende ervaring en met een flinke dosis enthousiasme en daadkracht. Je bent energiek en scherp. Daarnaast heb je het vermogen om hands on te werken en zaken voor elkaar te krijgen. Dankzij je communicatieve talent weet je collega’s te overtuigen en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en zo deze teams naar een hoger niveau te brengen. Je staat stevig in je schoenen en bent een verbindende schakel tussen verschillende afdelingen. Je hebt HBO werk en denkniveau, je beschikt over minimaal 4 jaar (operationele) leidinggevende ervaring en bent gewend grotere teams aan te sturen. Je hebt een uitstekende kennis van salesprocessen, je kent het werken met een CRM systeem en je beweegt je soepel in een complexere organisatie met een grote verscheidenheid aan producten en stakeholders.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angela Bruins (Manager Sales en Klantenservice), tel. 06-53155678 of per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Teamleider Sales, referentienummer C010.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager