Tekst & Toelichting Asbestrecht

mr.drs. D. van der Meijden

In Tekst en toelichting Asbestrecht is alle wet- en regelgeving omtrent asbest opgenomen, voor zover deze van de landelijke overheid afkomstig zijn. De uitgave biedt een uitgebreide algemene en artikelsgewijze toelichting op deze wet- en regelgeving. Daarnaast is voor asbestrecht relevante jurisprudentie opgenomen.

  • Boek
  • 276 pagina's
  • Bestelcode 9789012124355
Omschrijving
Het Asbestrecht is complex en veelomvattend. De complexiteit wordt mede veroorzaakt door de vele wet- en regelgeving. De veelomvattendheid uit zich in vele uitvoeringsbesluiten en -regelingen. Tekst en toelichting Asbestrecht bevat de teksten van het Asbestrecht, een toelichting daarop en relevante jurisprudentie.

Artikelsgewijze toelichting
In Tekst en toelichting Asbestrecht is alle wet- en regelgeving omtrent asbest opgenomen, voor zover deze van de landelijke overheid afkomstig is. Deze uitgave biedt u een uitgebreide algemene en artikelsgewijze toelichting op deze wet- en regelgeving. Daarnaast is voor asbestrecht relevante jurisprudentie opgenomen.

Overzichtelijk en toegankelijk
Door het gebruik van het aantekeningensysteem, een uitgebreid trefwoordenregister, margeteksten en de heldere kopregelsystematiek is deze uitgave een uiterst toegankelijk en handzaam naslagwerk voor iedereen die bij de uitvoering en implementatie van de wetgeving op het gebied van asbest betrokken is.
Product details
Bestelcode 9012124352
Productsoort Boek
Aantal pagina's 276
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) mr.drs. D. van der Meijden

Uw bestelling

Tekst & Toelichting Asbestrecht
excl. btw € 61,36 incl. btw € 65,04
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht