Tekst en Toelichting Wet dieren (abonnement)

Mw. drs. E. Evertsen, Mw. mr. E.C. de Bordes

De problematiek van het welzijn van landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren, proefdieren en in het wild levende dieren is omvangrijk en actueel. U hebt hier in uw dagelijkse praktijk wellicht ook regelmatig mee te maken. Maar kent u alle regels?

  • Intekening
  • Bestelcode TWD
Omschrijving
Met een abonnement op de uitgave Teksten wetgeving dierenwelzijn bent u ieder jaar verzekerd van alle kennis omtrent het welzijn van dieren.

In de uitgave is een groot aantal wettelijke bepalingen samengebracht, die van belang zijn voor het welzijn en de bescherming van individuele dieren en diersoorten. De belangrijkste Nederlandse wetten op dit gebied zijn: de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren en de Wet op de dierproeven. Naast deze wetten zijn ook de relevante uitvoeringsvoorschriften, enkele Europese teksten en de welzijnsverordeningen van het Productschap Pluimvee en Eieren opgenomen.

In korte inleidingen per deel wordt nader ingegaan op kenmerken en systematiek van de betreffende regelingen, op verworvenheden en knelpunten.

De problematiek op het gebied van het welzijn van landbouw- huisdieren, gezelschapsdieren, proefdieren is omvangrijk en actueel. Een ieder die zich hier mee bezighoudt is gebaat bij deze handzame pocket.

Los exemplaar
Het is ook mogelijk om een los exemplaar te bestellen.

Product details
Bestelcode TWD
Productsoort Intekening
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 3 tot 4 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) Mw. drs. E. Evertsen Mw. mr. E.C. de Bordes

Uw bestelling

Tekst en Toelichting Wet dieren (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht