Teksten CAO Crematoria

W. Spaans

Deze unieke uitgave bevat, naast de integrale tekst van de CAO, ook een inleiding en artikelsgewijze toelichting. Deze toelichting verschijnt voor het eerst in boekvorm en is een goed hulpmiddel voor de dagelijkse praktijk.

  • Boek
  • 93 pagina's
  • Bestelcode 9789012387361
Omschrijving
Deze uitgave bevat de integrale tekst van de cao voor de crematoria 2011/2012, voorzien van een inleiding en artikelsgewijze toelichting.
Deze toelichting verschijnt voor het eerst in boekvorm. Het streven is deze uitgave verder te laten uitgroeien tot een goed hulpmiddel voor de dagelijkse praktijk. De auteur staat open voor reacties, meningen en interpretaties van lezers om deze uitgave in volgende edities verder te ontwikkelen.
Niettemin is deze toelichting geschreven op persoonlijke titel van de auteur.

Wim Spaans heeft als bestuurslid en secretaris bij de oprichting van de WVCN in de eerste jaren als lid van de werkgeversdelegatie deel genomen aan de cao onderhandelingen. Daarnaast heeft hij ook binnen diverse geledingen van de VOU, inmiddels gefuseerd en opgegaan in de BGNU, zich bezig gehouden met sociale vraagstukken en cao thema's ten behoeve van de cao uitvaartwezen. Als bestuurslid van het CAO fonds dat binnen die cao is ingesteld maakt hij ook deel uit van de geschillencommissie, niet te verwarren met de geschillencommissie zoals die binnen de cao voor crematoria is ingesteld.

Al geruime tijd verschijnt er van zijn hand een toelichting op de cao uitvaartwezen. Daar is nu dan een toelichting op de andere belangrijke cao voor de uitvaartbranche, de cao voor crematoria bij gekomen. Momenteel is de auteur werkzaam als manager uitvaartzorg en verantwoordelijk voor een aantal lokale Monuta vestigingen.
Product details
Bestelcode 9789012387361
Productsoort Boek
Aantal pagina's 93
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) W. Spaans

Uw bestelling

Teksten CAO Crematoria
excl. btw € 44,73 incl. btw € 47,41
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht