Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun Proefabonnement

TA Proefabonnement

Het Tijdschrift Aanbestedingsrecht richt zich specifiek op het rechtsgebied van de aanbesteding van diensten, leveringen en werken. Zowel algemeen als in de nutssectoren.

  • Multimedia
  • Bestelcode TAANPRF
Omschrijving
De bronnen voor het aanbestedingrecht zijn op dit moment in Nederland zeer fragmentarisch beschikbaar. Met het Tijdschrift Aanbestedingsrecht beoogt de redactie daarin verandering te brengen. U wordt op de hoogte gehouden van de nieuwe wet- en regelgeving, recente ontwikkelingen in specifieke marktsectoren, ontwikkelingen in het internationale aanbestedingsrecht en over de rechtspraak in aanbestedingszaken. Daarnaast verschaffen de redactionele en wetenschappelijke bijdragen inzicht in historie en mogelijkheden van relevante aspecten.

E-mail nieuwsbrief én online toegang
Naast het tijdschrift omvat het abonnement de wekelijkse e-mailnieuwsbrief met daarin een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen binnen de rechtspraak en wetgeving op het gebied van het aanbestedingsrecht, heeft u toegang tot de app-versie en krijgt u toegang tot de bijbehorende website. Hierop zijn alle artikelen en signaleringen digitaal doorzoekbaar en vindt u een archief van het tijdschrift.

Proefabonnement
Bij het proefabonnement Tijdschrift Aanbestedingsrecht ontvangt u - geheel vrijblijvend - minimaal 1 editie van het tijdschrift, 3 edities van de app-versie, 3 maanden de wekelijkse e-nieuwsbrief.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode TAANPRF
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel TA Proefabonnement
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun Proefabonnement
excl. btw € 28,00 incl. btw € 30,52
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht