Uw bestelling

Tijdschrift Conflicthantering (app only abonnement)
excl. btw € 104,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Tijdschrift Conflicthantering (app only abonnement)

Tijdschrift Conflicthantering vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk. Nu ook te raadplegen als app.

  • Apps
  • Bestelcode TCAPP
Omschrijving
Tijdschrift Conflicthantering (TC) is een uitgave van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en wordt uitgegeven door Sdu.

Voor wie bestemd?
Dit vaktijdschrift vormt een rijke informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in en zich beroepsmatig bezighoudt met mediation en conflicthantering. Nieuwe ontwikkelingen, achtergronden, verdieping en discussie staan centraal. Auteurs en redactie presenteren in elk nummer een inkijk in theorie en praktijk, gekoppeld aan diverse thema’s.

Abonnement in app-vorm
Via de app kunt u het tijdschrift dat in papieren vorm zes keer per jaar verschijnt altijd raadplegen. Deze tijdschriften app, voor zowel iOS als Android kunt u gratis downloaden in de App store of via Google Play. De inlogcodes voor het TC-abonnement zelf ontvangt u nadat u dit abonnement hebt afgenomen.Product details
Bestelcode TCAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N