Uw bestelling

Tijdschrift Loonzaken (proefabonnement 2 maanden)
Gratis
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Tijdschrift Loonzaken (proefabonnement 2 maanden)

Geen nieuws meer missen op het gebied van personeel en beloning? Met dit proefabonnement op Loonzaken, maakt u twee maanden geheel vrijblijvend kennis.

  • Online
  • Bestelcode TSLOONPR1M
Omschrijving
Nieuws - Tips - Adviezen over personeel en beloning
U ontvangt een totaalpakket voorzien van actuele en complete informatie. Loonzaken heeft drie pijlers; loonbelasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht. In ieder nummer worden ontwikkelingen op het gebied van personeel en beloning belicht in nieuwsberichten en artikelen.

Aantrekkelijk en leesbaar
Loonzaken ziet er aantrekkelijk en leesbaar uit. Er wordt een vaste (rubriek)indeling aangehouden. Zo vindt de lezer bepaalde zaken gemakkelijker terug en komen de verschillende invalshoeken van Loonzaken beter aan bod.
Daarnaast is er aandacht voor aanpalende onderwerpen zoals cao's, arbeidsvoorwaarden, pensioenen en internationale aspecten. Ook is er meer aandacht voor de praktijk.

De redactie streeft ernaar bij de artikelen een of meer tips of aandachtspunten op te nemen. Om een nog betere vertaalslag naar de praktijk te maken en het u gemakkelijker te maken om na te gaan of er door uw onderneming actie ondernomen moet worden op een of meer terreinen.

Al overtuigd van de voordelen van Loonzaken?
Klik dan hier voor meer informatie over een jaarabonnement op Loonzaken.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode TSLOONPR1M
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://loonzaken.sdu.nl/
Beschikbaarheid Leverbaar