Tijdschrift voor Praktisch Bestuursrecht [proefabonnement]

Met deze uitgave bent u altijd en overal op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het algemeen bestuursrecht.

  • Multimedia
  • Bestelcode PROEFPB
Omschrijving
Het Tijdschrift voor Praktisch Bestuursrecht (PB) voorziet de abonnees van alle relevante ontwikkelingen binnen het algemeen bestuursrecht.

Wekelijks worden via de e-mailattendering PB Nieuws de belangrijkste jurisprudentie en officiële publicaties gesignaleerd. Het tijdschrift zelf verschijnt 8 maal per jaar waarin de redactie alle bestuursrechtelijke ontwikkelingen met een praktische insteek signaleert en verklaart.

Proefabonnement Praktisch Bestuursrecht
Bij het proefabonnement ontvangt u het magazine, krijgt u toegang tot de app-versie en krijgt u de e-mailnieuwsbrief toegestuurd. Bij een regulier abonnement krijgt u daarnaast ook nog online toegang tot alle informatie via www.sdujurisprudentie.nl. Hier heeft u geen toegang toe bij een proefabonnement, maar u kunt uiteraard wel alvast een kijkje nemen op de website.

PB Stapp
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van PB Stapp. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet toegang tot uw vakmagazine, waar en wanneer het u het beste uitkomt. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op PB. U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode PROEFPB
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Prijs incl. BTW 28.62
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N

Uw bestelling

Tijdschrift voor Praktisch Bestuursrecht [proefabonnement]
excl. btw € 27,00 incl. btw € 28,62
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht