Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering.

Tekst & Toelichting

mr. K. de Jong, mr. drs. M.C. Dubbeldam

De modernisering van het Wetboek van Strafvordering is in volle gang. Het Wetboek van Strafvordering zal binnenkort uit acht boeken bestaan. Voor ieder boek is een apart wetsvoorstel gemaakt, dat in verschillende tranches aan de Tweede Kamer is aangeboden. Tekst & toelichting Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering zoomt in op het nieuwe Boek 7 van het Wetboek van Strafvordering. Het vormt een compleet en systematisch naslagwerk, dat geschikt is voor iedereen die bij de uitvoering van het strafprocesrecht betrokken is.

  • Boek
  • 100 pagina's
  • Bestelcode 9789012403467
Omschrijving
Deze praktische uitgave biedt dan ook een helder overzicht van de bepalingen van het nieuwe Boek 7 Wetboek van Strafvordering, zoals die gelden na inwerkingtreding van de herziening regeling internationale samenwerking in strafzaken. Per artikel ziet u in een oogopslag of dit wijzigt. Indien er sprake is van een wijziging dan is het artikel voorzien van een toelichting.

In hun inleiding gaan mr. K. de Jong en mr. drs. M.C. Dubbeldam in op de achtergrond van de modernisering van het Wetboek van Strafvordering. Daarnaast gaan zij in op de totstandkoming, inhoud en doelstellingen van de herziening regeling internationale samenwerking in strafzaken. Uiteraard worden ook de belangrijkste wijzigingen toegelicht. Hiermee is Tekst & toelichting Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering een toegankelijke uitgave voor eenieder die met het strafprocesrecht te maken heeft.
Product details
Bestelcode 9789012403467
Productsoort Boek
Aantal pagina's 100
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Tekst & Toelichting
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 19-11-2018
NUR code 822
Serie naam Tekst & Toelichting
Auteur(s) mr. K. de Jong mr. drs. M.C. Dubbeldam
Editie 2018

Uw bestelling

Toekomstig Boek 7 Wetboek van Strafvordering.
excl. btw € 35,32 incl. btw € 38,50
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht