TPC Online

TPC is het vaktijdschrift over public governance, audit & control bij de Rijks- en decentrale overheid. Sdu Uitgevers heeft dit blad ontwikkeld in nauwe samenwerking met belangrijke professionals uit het vakgebied. Kernbegrippen binnen het vakterrein, zoals public governance, audit, control, management accounting, wet- en regelgeving en procesmanagement komen allemaal aan de orde.

  • Online
  • Bestelcode TPCONLINE
Omschrijving
TPC Online, platform voor public governance audit & control
Bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector staat nog steeds volop in de belangstelling en wordt steeds professioneler. De functie van controller is zich in hoog tempo aan het verbreden naar strategische advisering en de thema’s public governance en audit krijgen steeds meer aandacht.

Houdt u zich bezig met bedrijfsvoering? TPC informeert u over ontwikkelingen op uw vakgebied. Public governance en audit zijn hierbij belangrijke, actuele thema’s.Deskundigen uit de praktijk bieden u praktisch toepasbare informatie en het heeft een duidelijke relatie met uw dagelijkse beroepspraktijk.

Hoofdredacteur mw. mr. G.M.M. Blokdijk

Met TPC Online (www.tpconline.nl) krijgt u toegang tot het online archief van TPC. Dit online archief bevat 10 jaargangen TPC. U ontvangt dan niet het tijdschrift op papier.

TPC gratis uitproberen? Met het proefabonnement van TPC ontvangt u gratis een licentie van twee maanden voor de website TPC online, waar u de 10 jaargangen TPC kunt bekijken. Daarnaast ontvangt u twee keer het tijdschrift.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode TPCONLINE
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.tpconline.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N

Uw bestelling

TPC Online

* Verplichte velden

excl. btw € 137,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht