Sdu Jurisprudentie Uitspraken Sociale Zekerheid Online

Onmisbaar voor elke juridische professional die te maken heeft met de aanverwante rechtsgebieden van het arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht: snel inzicht in de belangrijkste uitspraken op dit brede en zich snel ontwikkelende terrein. Sdu Jurisprudentie Uitspraken Sociale Zekerheid geeft daarom een helder overzicht van alle actuele jurisprudentie.

  • Online
  • Bestelcode JURSZOL
Omschrijving
Voordelen Sdu Jurisprudentie Uitspraken Sociale Zekerheid
Sdu Jurisprudentie Uitspraken Sociale Zekerheid helpt u dankzij de volgende pluspunten echt vooruit in uw dagelijkse rechtspraktijk:

  • meteen overzicht van alle uitspraken op het gebied van ziekte en re-integratie, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, ziektekosten en voorzieningen, premies, boetes, maatregelen, terug- en invordering, bijstand, dagloon, volksverzekeringen en verzekeringsplicht, zo nodig met internationale invalshoek;
  • belangwekkende uitspraken voorzien van praktijkgerichte annotaties;
  • eenvoudig te raadplegen archief.

Sdu Jurisprudentie: een praktijkgerichte kijk op jurisprudentie
De juridische professional kan niet meer zonder actuele en relevante jurisprudentie, overzichtelijk gepresenteerd, met een praktijkgerichte inslag. Sdu Jurisprudentie staat aan de basis van een succesvolle en efficiënte rechtspraktijk.

Voor sociale zekerheid en nog veel meer vakgebieden
Sdu Jurisprudentie is beschikbaar voor vele vakgebieden, van aanbestedingsrecht tot vreemdelingenrecht. Elke juridisch specialist komt met Sdu Jurisprudentie dus volledig tot zijn recht.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JURSZOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Sdu Jurisprudentie Uitspraken Sociale Zekerheid Online

* Verplichte velden

excl. btw € 1.006,00 incl. btw € 1.217,26
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht