Bijeenkomst Update Publicatieplicht voor Gemeenten

Op dinsdag 29 september organiseert Sdu een bijeenkomst over de online publicatieplicht van bekendmakingen bij gemeenten in De Rotterdam. 

Update publicatieplicht en KOOP
In één middag wordt u in korte tijd bijgepraat over de laatste ontwikkelingen over de publicatieplicht. Onder leiding van inGoverment hoofdredacteur Otto Thors gaan we in gesprek met product- en programmamanagers van het Ministerie van Binnenlandse Zaken over beleid en uitvoering. Met welk doel publiceren we? Welke ontwikkelingen kunnen we vanuit KOOP verwachten en hoe gaan we daar mee om?

Een praktijkcase
Gemeente Rotterdam laat zien hoe zij de verplichtingen rondom online publicatie hebben georganiseerd. Welke overwegingen hebben zij gemaakt en hoe gaat het nu? Welke kwaliteitscontroles zijn er nodig? Zij vertellen ons hoe je ervoor zorgt dat medewerkers niet te veel tijd kwijt zijn aan de invoer en hoe je kunt besparen op de kosten.

Vraag en vooral antwoord
De opzet van de middag is een open gesprek, waarin u veel vragen kunt stellen en vooral veel antwoorden kunt krijgen. Kijk voor het voorlopige programma in de bijlage. Deelname is gratis, dus meld u snel aan.

Wilt u ook meepraten? Meld u dan nu aan!

Ja, ik meld mee aan!

X Sluiten Web-form is not active.

Programma

Bekijk het voorlopige programma

hier 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in De Rotterdam, makkelijk bbereikbaar met het openbaar vervoer.

Klik voor meer informatie over deze locatie en bereikbaarheid

hier

Parkeren

Komt u met de auto? Dan parkeert u het beste bij Transferium Sling Rotterdam. Dan is de Rotterdam slechts twee metrohaltes verwijderd. Kijk voor meer informatie

hier