Accountmanager binnendienst

Als Accountmanager Binnendienst realiseer je omzet en bouw je aan onze klantgroep. Je verkoopt onze producten en diensten telefonisch, brengt offertes uit, volgt deze op en sluit contracten. Het grootste deel van je tijd benader je actief prospects en bestaande klanten per telefoon, enthousiasmeert hen voor onze producten en geeft hen gericht advies. Je verwerkt je verkoopactiviteiten administratief in ons CRM systeem. Je werkt in deze functie nauw samen met de rest van het team, dat bestaat uit collega Accountmanagers, Uitgevers, Marketeers en Redacteuren.

Wie ben je?
Je bent zowel commercieel als competitief en hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau. Sales is jouw passie en van omzet gaat je hart sneller kloppen. Je hebt bij voorkeur ervaring met CRM systemen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en je bent gewend om te presteren onder druk. Natuurlijk is je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend; je hebt overtuigingskracht en je kunt goed onderhandelen. Als Accountmanager Binnendienst ben je in staat de behoefte van de klant te signaleren en weet je deze om te zetten in verkoopsuccessen.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Sander Mol
 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Accountmanager Binnendienst