Ons salesteam heeft een vacature voor een salesprofessional. De wereld van de commercie, daar loop jij al een tijdje in mee, het is tijd voor een volgende stap, word jij onze nieuwe collega

Accountmanager Buitendienst

En ga jij een bijdrage leveren aan de groei ambitie van ons salesteam?

Je uitdaging
Als targetdriven Accountmanager realiseer jij omzetgroei en bouw je verder aan onze klantrelaties. Samen met collega Accountmanagers adviseer je onze klanten over onze topproducten. Je klantgroepen kunnen divers zijn, van overheidsjuristen tot fiscalisten, van de rechterlijke macht tot het bedrijfsleven. Om dit te realiseren, heb je ongeveer 10 klantbezoeken per week.

Je maakt hiervoor zelf je afspraken, maakt van elk bezoek een verslag en volgt de daaruit voortvloeiende actiepunten nauwgezet op. Je focus ligt op new business en acquisitie. Je werkt nauw samen met de Uitgever en Marketeers en adviseert hen onder meer over mogelijke (door)ontwikkeling van onze producten.

Wie ben je?
We zijn op zoek naar een hunter die succesvol is in de sales, toe is aan een tweede stap in zijn of haar carrière en gefocust is op het realiseren en overtreffen van persoonlijke doelstellingen. Je hebt ervaring met consultative selling. Je inlevingsvermogen weet je moeiteloos om te zetten in nieuwe verkoopconcepten. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je bent een echte teamspeler en beschikt over een sterke overtuigingskracht. Je werkt en denkt op HBO niveau en beschikt over minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Daarnaast heb je in deze functie de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job en heb je onbeperkt toegang tot het volgen van ruim 100 online trainingen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen.  Om innovatie te stimuleren organiseert ELS jaarlijks de internationale wedstrijd IdéAction. Collega’s werken samen aan ideeën voor nieuwe producten of het verbeteren van processen. Indieners van de meest creatieve en innovatieve ideeën krijgen de kans hun idee ook daadwerkelijk uit te voeren. En zij hebben toegang tot het spetterende eindfeest in Parijs, Madrid, of…

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je ons mailen op sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Accountmanager C019.

Solliciteer direct

 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Servicemanager