Ter uitbreiding van ons salesteam van 20 accountmanagers zijn wij op korte termijn op zoek naar een energieke en ambitieuze

Accountmanager Bedrijfsleven
(36 uur per week)

 

Je uitdaging
Als accountmanager draag je effectief bij aan de realisatie van de omzet en de opbouw van de klantgroep Bedrijfsleven. Als gesprekspartner op niveau informeer je deze klanten over onze topproducten en zoek je naar mogelijkheden de omzet te verhogen. Omgekeerd vertaal je de wensen en behoeften van klanten naar de uitgevers ten behoeve van de (door)ontwikkeling van onze producten. Vanuit je ervaring met consultative selling zie je de voordelen van onze titels voor je klanten en weet je langdurige klantrelaties op te bouwen en te verdiepen. Doordat je weet wat er speelt binnen Sdu en in de markt ben je in staat bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe relaties aan te gaan. We bevinden ons in een dynamische situatie met snelle ontwikkelingen die plaatsvinden in de markt van informatievoorziening (denk aan websites, social media en apps voor mobiele telefoons). Daar ligt je interesse en dat weet je prima toe te passen zowel in je communicatie intern als extern.
Je werkt in deze functie nauw samen met uitgevers en marketeers.

Wie ben je?
Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière en ben je een gedreven en ondernemende accountmanager die zich moeiteloos inleeft in zijn klanten, lees dan verder. Je bent vanuit een lange termijnrelatie altijd op zoek naar commerciële kansen en je hebt ervaring met consultative selling en cross selling. Je inlevingsvermogen weet je moeiteloos om te zetten in (het presenteren van) nieuwe verkoopconcepten. Bovendien heb je kennis van verkoopinformatiesystemen en nieuwe media. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je bent een echte teamspeler en beschikt over een sterke overtuigingskracht. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare commerciële rol bij voorkeur in de juridische dienstverlening.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een werkweek van 36 uur en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen.
Daarnaast heb je in deze functie de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische PubQuiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen. Sdu is gevestigd in Den Haag.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Walter Montenarie (Sales Manager), telefoon 070-378 04 75. Ben je enthousiast geworden? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Accountmanager Bedrijfsleven, referentienummer C007.