Ga jij een bijdrage leveren aan de groei ambitie van ons salesteam? Binnen ons dynamische team van 20 accountmanagers buitendienst zijn wij op korte termijn op zoek naar een ambitieuze en energieke

Accountmanager Buitendienst


Je uitdaging
Als accountmanager realiseer jij omzet en bouw je verder aan onze klantrelaties. Als gesprekspartner op niveau adviseer je onze klanten over onze topproducten en –diensten en zoek je naar mogelijkheden de omzet te verhogen. Samen met de klant zoek je naar oplossingen voor hun wensen en behoeften en adviseer je de uitgever over (door)ontwikkeling van onze producten en diensten. Je weet als geen ander wat er speelt bij de klant en van daaruit weet je bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe relaties aan te gaan.
De markt van informatievoorziening is dynamisch en kenmerkt zich door snelle ontwikkelingen (denk aan websites, social media en apps voor mobiele telefoons). Je werkt in deze functie nauw samen met uitgevers en marketeers.

Wie ben je?
Ben jij die topscorer die succesvol is in de sales, toe is aan een tweede stap in je carrière en gefocust op het realiseren of overtreffen van je persoonlijke doelstellingen, lees dan verder. Je bent vanuit een lange termijnrelatie altijd op zoek naar commerciële kansen en je hebt ervaring met consultative selling en cross selling. Je inlevingsvermogen weet je moeiteloos om te zetten in (het presenteren van) nieuwe verkoopconcepten. Bovendien heb je kennis van verkoopinformatiesystemen en nieuwe media. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je bent een echte teamspeler en beschikt over een sterke overtuigingskracht. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare commerciële rol bij voorkeur in de juridische dienstverlening.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een werkweek van 36 uur en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen.
Daarnaast heb je in deze functie de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Natuurlijk coachen en trainen we je intensief on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angela Bruins (Manager Sales & Klantenservice), telefoon 06-53155678. Ben je enthousiast geworden? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Accountmanager Buitendienst referentienummer C008.