Voor ons team Mediasales zijn wij op zoek naar een

Accountmanager Buitendienst Mediasales

Als Accountmanager Buitendienst onderhoud je het contact met de klanten en adviseer je hen over de meest optimale media-strategie. Je stelt offertes op en beheert de klantcontracten. Gemiddeld 1 dag per week zit je bij de klant aan tafel en vertegenwoordig je Sdu op relevante beurzen en seminars. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in diverse print en online titels en het aantrekken van sponsoren voor diverse evenementen/congressen. Je signaleert relevante marktontwikkelingen en veranderingen in klantbehoeften en initieert productverbeteringen. Uiteraard verwerk je de verkoopactiviteiten administratief. Je komt te werken in het mediasales team met 4 collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een gezamenlijk jaartarget.

Wie ben je?
Je bent zowel commercieel als competitief en hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen mediasales. Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau. Sales is jouw passie en van omzet gaat je hart sneller kloppen. Je hebt bij voorkeur ervaring met CRM systemen. Je denkt in kansen en mogelijkheden en je bent gewend om te presteren onder druk. Natuurlijk is je mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal uitstekend; je hebt overtuigingskracht en je kunt goed onderhandelen. Als Accountmanager Buitendienst ben je in staat de behoefte van de klant te signaleren en weet je deze om te zetten in verkoopsuccessen.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een interessante bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Daarnaast heb je in deze functie de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angela Bruins (Manager Sales en Klantenservice), tel.nr. 06 53 15 56 78.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager