Wij zijn op zoek naar een innovatie gedreven, commerciële

 

Business Developer/Uitgever

Die, samen met onze klanten, een nieuwe generatie uitgeefproducten gaat ontwikkelen op de markt voor fiscaal experts.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, actief beheren, vermarkten en exploiteren van jouw (online) producten en diensten gericht op de markt voor fiscalisten binnen fiscaal advies kantoren, bedrijven, rechterlijke macht en overheid. Vanuit de klantvraag zorg je ervoor dat er een perfecte aansluiting is met je portfolio, zodat de klant optimaal wordt ondersteund. Als uitgever ben je verantwoordelijk voor de realisatie van omzet en rendement. Het opbouwen en onderhouden van het relatienetwerk is een essentieel onderdeel van je functie, evenals het actief zoeken van samenwerking binnen en buiten Sdu om je doelen te realiseren. Je bent voortdurend in contact met klanten om aansluiting te houden met hun werkprocessen en nieuwe concepten te toetsen.

Wie ben je?
Je ben een ondernemer met een academisch werk- en denkniveau en je bent een enthousiasmerende professional. Je bent niet alleen in staat om goede fact-based concepten te creëren, maar door de juiste experts om je heen te verzamelen, weet je de concepten ook concreet door te vertalen naar succesvolle, vernieuwende proposities voor de klantgroep. Je hebt bij voorkeur een achtergrond binnen de fiscale branche of aanverwante (consultancy) business en je hebt ervaring in het digitaal uitgeven. Verder heb je een sterke commerciële drive, ben je besluitvaardig en blijf je niet te lang in details hangen. Je krijgt energie van verandering en weet verandering niet alleen te omarmen, maar ook zelf in gang te zetten.

Wat bieden we?
Een inspirerende omgeving waarin je het verschil kunt maken en waar er ruimte is voor persoonlijke groei. Verder natuurlijk een marktconform salaris, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda de Vries, Segmentmanager, tel 06-13536621. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Business developer/Uitgever, referentienummer U009.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager