Congresmanager Fiscaal

Sdu Opleidingen en Events, onderdeel van Sdu Uitgevers, is toonaangevend in de wereld van (PE)-opleidingen en events voor onder andere juridische en fiscale professionals. Jaarlijks organiseert Sdu Opleidingen en Events circa 400 kwalitatief hoogstaande studiebijeenkomsten en congresprogramma’s voor het bedrijfsleven en de overheid over actuele, juridische en fiscale thema's. En daar hebben we jou hard bij nodig!

De functie
Als congresmanager fiscaal ontwikkel je kwalitatief hoogstaande opleidingen, congresprogramma’s en events. Je bedenkt nieuwe concepten en thema’s, en weet nieuwe markten aan te boren. Het is een zeer zelfstandige functie waarbij je veel vrijheid krijgt. Je neemt je eigen beslissingen en bent zelf verantwoordelijk voor het managen van je projecten.

Dankzij voldoende markt- en vakkennis weet je wat de actuele (fiscale) onderwerpen zijn en waar de behoefte voor opleidingen en events bestaat. Je kent je doelgroep, die o.a. werkzaam is in belastingadviespraktijk, notariaat, accountancy, advocatuur, bij banken en bij trustkantoren, en weet wat voor hen belangrijke thema’s zijn. Als Congresmanager benader je sprekers die toonaangevend zijn binnen hun vakgebied en onderhoudt deze contacten actief. Je bent een gesprekspartner op niveau voor ze. een goed netwerk opbouwen is belangrijk, zo onderhoud je naast contacten met sprekers ook actief contact met adviseurs en samenwerkingspartners. Je stelt zelfstandig de projectplannen en begrotingen op. Het fiscale domein wordt verdeeld tussen jou en een collega congresmanager. Voor de realisatie van de bijeenkomsten werk je nauw samen met de congrescoördinatoren die verantwoordelijk zijn voor de logistieke uitvoering, en een marketeer die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de marketingactiviteiten. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 25 collega’s en kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Je rapporteert in deze functie aan de teamleider Sdu Licent Academy.

Wie ben je?
Je hebt een fiscale opleiding op WO niveau afgerond en heb daarnaast minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de fiscale praktijk. Ervaring op het gebied van projectmanagement en/of het organiseren van opleidingen en events is een pre. Uiteraard ben je een zeer goede netwerker en legt makkelijk contacten, zowel in persoon als telefonisch. Daarnaast ben je commercieel en werk je graag resultaatgericht, verder ben je proactief, stressbestendig, heb je een uitstekend organisatorisch vermogen, weet je van aanpakken en durf je besluiten te nemen. Je bent vindingrijk, zowel in het bedenken van oplossingen als in het aandragen van nieuwe onderwerpen en je staat stevig in je schoenen en kan goed zelfstandig werken.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je je vragen mailen aan sollicitatie@sdu.nl. Interesse? Dan komen we graag met je in contact; mail je cv en motivatiebrief aan sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Congresmanager fiscaal, referentienummer [S01].

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager