Sdu is al jaren één van de grootste uitgevers op het gebied van fiscale vakinformatie. Om scherp te blijven en voorsprong te behouden worden bestaande producten continu door ontwikkeld en nieuwe concepten getest en op de markt gezet. Het aansluiten bij het werkproces van de fiscalist en de samenwerking met andere marktpartijen wordt daarbij steeds belangrijker. Producten binnen dit domein zijn onder andere het toonaangevende jurisprudentie tijdschrift NTFR (week- en maandblad plus app), fiscaal gerelateerde boeken(reeksen), online webinars en trainingen (samen met het onlangs geacquireerde Licent Academy) en een aantal specialisatie tijdschriften. Deze titels maken allemaal deel uit van het 1 van de belangrijkste producten binnen Sdu: NDFR, hét fiscale online platform en naslagwerk voor fiscalisten.

Voor het uitgeefdomein Fiscaal zijn wij op zoek naar een

Content Developer

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen en actief beheren van (online) producten en diensten gericht op de markt voor fiscalisten binnen fiscaal advies kantoren, bedrijven, rechterlijke macht en overheid. Vanuit de klantvraag zorg je ervoor dat er een perfecte aansluiting is met je portfolio, zodat de klant optimaal wordt ondersteund.

Als content developer ben je verantwoordelijk voor de realisatie van content en signaleer je thema’s die belangrijk zijn voor de doelgroepen. Tevens leid je redactievergaderingen en heb je een adviserende rol naar de verschillende auteurs en business developers. Het opbouwen en onderhouden van het relatienetwerk is een essentieel onderdeel van je functie.

Wie ben je?
Je hebt een academisch werk- en denkniveau en je bent een enthousiasmerende professional. Je bent in staat om goede en/of nieuwe concepten te toetsen, en je vindt het interessant om de juiste professionals uit de markt om je heen te verzamelen. Je hebt bij voorkeur een achtergrond binnen de fiscale of aanverwante business. Verder heb je een sterke drive, ben je besluitvaardig en blijf je niet te lang in details hangen. Je krijgt energie van verandering en weet verandering niet alleen te omarmen, maar ook zelf in gang te zetten.

Wat bieden we?
Een inspirerende omgeving waarin je het verschil kunt maken en waar er ruimte is voor persoonlijke groei. Verder natuurlijk een marktconform salaris, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda de Vries, Segmentmanager Fiscaal, tel 06-13536621. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Content Developer, referentienummer U002.

Solliciteer direct