Voor ons online marketing team zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega!

Junior Content Manager

Wat ga je doen

Als content manager ondersteun je de campagne manager en webshop manager in het Online team. Jij bent verantwoordelijk voor een wervende, klantgerichte en juiste content op sdu.nl: je past teksten en afbeeldingen aan en maakt nieuwe pagina’s. Je zorgt voor een goede vindbaarheid, een verbetering in conversie, bewaakt de online huisstijl en zorgt voor een gebruiksvriendelijke site. Daarnaast ondersteun je de marketeers bij hun online campagnes, maak je landingspagina’s en bewaak je de contentplanning. Je helpt de webshopsmanager bij het inzetten van a/b testing om zo de conversie te verhogen. Het Online team bestaat uit jonge, ambitieuze en gedreven professionals die de online ambassadeurs zijn binnen Sdu. Er wordt dan ook veel van ons verwacht in deze digitale transitie. Dat betekent dat je hier een verschil kan maken en de snelheid hoog ligt. Je rapporteert aan de manager Online.

Dit ben jij?
Je bent een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt met minimaal Hbo denkniveau en houdt van de digitale wereld. Je kunt goed plannen, gaat secuur te werk en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je ergert je enorm als sites of apps niet doen wat je verwacht en gaat tot het gaatje om dat te verbeteren. Je bent leergierig en wil graag een professional worden in het online vak. Onderwerpen zoals Search Engine Optimization (SEO), usability en a/b testing laten een belletje bij je rinkelen maar een expert op dit vlak hoef je nog niet te zijn. Wel ben je een spons en zuig je graag alle informatie op over deze onderwerpen. Ervaring met content management systemen zoals Magento en Drupal is handig, maar niet noodzakelijk. Veel belangrijker is dat jij je dergelijke systemen snel eigen maakt. Je kunt goed zelfstandig werken maar kijkt er ook uit naar uit om samen met de webshopmanager de kwaliteit van sdu.nl sterk te verbeteren.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Junior Content Manager, referentienummer C016.

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager