Ben je een specialist in ondernemingsrecht en heb je een creatieve geest? Ben je ook overtuigd dat iedereen toegang moet hebben tot betaalbare juridische dienstverlening en verlaat je een advocaten- of accountantskantoor om een verschil te maken. Ben jij in staat om in de huid te kruipen van onze klanten om ze te helpen bij het nemen van kleine en grote juridische beslissingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Juridisch Medewerker
(40 uur per week)

Het is jouw taak om juridische documenten met behulp van legal tech voor iedereen beschikbaar te maken en teksten te schrijven waarmee je antwoord geeft op veel voorkomende juridische vragen. In een klein team met collega’s verspreid over de hele wereld werk je aan makkelijke en betaalbare juridische dienstverlening voor iedereen.

Rocket Lawyer?
Geen advocatenkantoor, maar een techbedrijf. Rocket Lawyer is in 2008 in San Francisco opgericht en wordt gezien als de pionier van legal tech. Dus geen lange volzinnen vol onbegrijpelijk taalgebruik, maar technologische hoogstandjes die door begrijpelijk taalgebruik worden omgezet in toegankelijke en betaalbare juridische dienstverlening voor iedereen. Rocket Lawyer loopt voorop met do-it-yourself juridische documentatie. Inmiddels helpen we wereldwijd méér dan 50 miljoen klanten.

Wat verwachten we van onze nieuwe juridisch medewerker?
Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met aantoonbare kennis van ondernemingsrecht. Je kunt logisch en creatief denken. Affiniteit met het schrijven van SEO teksten is een pré. Je schrijft foutloos Nederlands. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je bent gedreven, leergierig en proactief.

Je kunt rekenen op
Je komt te werken op loopafstand van het Centraal Station in Den Haag (in de loop van dit jaar verhuizen we binnen Den Haag). In een klein team, waarin je ook zelfstandig werkt, krijg je een marktconform salaris. Het is de bedoeling dat we je contract na een jaar omzetten in een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijn Ides (Digital Marketeer), tel.nr. 06 11 01 34 88 of per e-mail: mides@rocketlawyer.eu. Ook je CV en motivatiebrief kunnen naar dit emailadres worden gestuurd o.v.v. Juridisch Medewerker. Reageren kan tot uiterlijk 1 februari 2019.

 

 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Servicemanager