Binnen de uitgeefsegmenten werken professionals, samen met marketing, sales en IT, die zich er op richten om onze klanten te ondersteunen om op een efficiente wijze hun werkproces te optimaliseren en hen te voorzien van juiste en volledige vakinformatie. Belangrijkste opdracht voor de uitgeefgroepen is het vanuit de (toekomstige) klantbehoefte op een innovatieve wijze doorontwikkelen van het product- en dienstenportfolio. Voor het uitgeefsegment Juridisch zijn wij op zoek naar een

Manager


Naast het realiseren van de commerciële doelstellingen, stuur je het team van professionals aan, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en nog sterker worden in het op innovatieve wijze doorontwikkelen van het juridische portfolio. Je stelt hiervoor duidelijke kaders en verwachtingen en creëert een ondernemende cultuur waarin de (toekomstige) klantvraag het aanbod van diensten en producten bepaalt.

Het opbouwen en onderhouden van het in- en externe netwerk is een belangrijk onderdeel van je functie. Samen met je team bepaal je de strategische focus en doelstellingen en zorg je ervoor dat deze – in samenwerking met andere afdelingen als marketing, sales en IT – worden gerealiseerd. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de directie.

Wie ben je?
Naast een WO- werk/denkniveau, heb je aantoonbare ervaring in het bouwen van effectieve, succesvolle teams. Je bent in staat te overtuigen en te verbinden op persoonlijkheid, je bent ambitieus en daadkrachtig en je wordt gedreven door verbetering. Je bent succesvol geweest in het managen van verandering en je bent gericht op innovatie en groei, met een goed commercieel besef. Daarnaast zijn je analytische vermogen en onderhandelingsvaardigheid sterk ontwikkeld. Tot slot heb je een uitstekend financieel inzicht, met focus op rendement en winst, waarbij je gewend bent om op managementniveau te rapporteren.

Wat bieden we?
Naast een marktconform salaris kennen we een targetgerelateerde bonusregeling en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto. Middels een persoonlijk keuzebudget heb je de mogelijkheid bijvoorbeeld te sparen voor extra verlof, opleidingen of een flexibele uitbetaling van je vakantiegeld. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Manager Juridisch U014

Solliciteer direct

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager