Binnen de afdeling marketing zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Marketeer

In deze functie ontwikkel je, samen met uitgevers, vanuit de klantwens, de markt-, marketing- en communicatiestrategie voor specifieke klantgroepen en zorg je ervoor dat deze wordt uitgevoerd. Als marketeer volg je de markt op de voet, initieer je marktonderzoek en zit je geregeld bij de klant aan tafel om deze door en door te leren kennen.

Je bent in staat hierdoor een scherpe marktanalyse uit te voeren en bent aanspreekpunt voor alles omtrent klantkennis en klantgedrag. Je draagt bij aan het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve (online) marktproposities, zorgt dat je deze succesvol vermarkt en analyseert de resultaten. Factbased-marketing is je basis voor het ontwikkelen en bijsturen van je campagnes. Tot slot houd je de trends en ontwikkelingen voor je klantgroepen scherp in de gaten en je bewaakt en stuurt op een consistent merkbeleid, positionering, en marketingbeleid.

Wie ben je?
Een gepassioneerde marketeer met een flinke dosis strategisch inzicht, visie en durf. Je bent scherp, analytisch en creatief tegelijk. Daarnaast heb je het vermogen om hands-on te werken, veel ballen in de lucht te houden en zaken voor elkaar te krijgen. Als marketeer ben je een ambassadeur van de verandering; een drijvende kracht achter onze transitie naar online; je verbindt, overtuigt en inspireert. Je staat stevig in je schoenen en bent, samen met je andere marketingcollega’s, een echte businesspartner voor de klantgroep en uitgevers. Er hangt minimaal een hbo-diploma (liefst heao-ce) aan je muur en je beschikt over meerjarige B2B online marketingervaring.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional die zich wil ontwikkelen: leren, inspireren, netwerken, kennisdelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline van Eijsden (Teamleider marketing), telefoon 070-378 05 53. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Marketeer, referentienummer C002.

Solliciteer direct