Binnen de afdeling Marketing zijn wij, op korte termijn, op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige collega die verantwoordelijk is voor de realisatie van promotie- en communicatieactiviteiten.

We zijn op zoek naar een

Marketing Communicatie Specialist

In deze zelfstandige functie zet je promotiecampagnes op en voert deze uit voor een juridische klantgroep. Je stelt, ism de marketeer, promotieplannen op waarin je gebruik maakt van een multimediale aanpak om de targets te halen. Je schrijft commerciële teksten, laat promotiemateriaal ontwerpen, schrijft en verstuurt (e)mailings en zorgt voor goede online aanwezigheid en vindbaarheid van je producten en diensten. Verder analyseer en evalueer je de resultaten van je campagnes. Je bent innovatief in het zoeken naar nieuwe wegen om de doelgroepen te bereiken.

Wie ben je?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. Daarnaast beschik je over enkele jaren (direct/online) marketing ervaring in de business-to-business markt. Ook heb je kennis van en ervaring met online marketing/social media skills. Het zelfstandig plannen en coördineren van meerdere projecten tegelijkertijd gaat je uitstekend af. Je bezit aantoonbaar over de volgende eigenschappen: je bent zelfstandig, creatief, resultaatgericht, spin in het web, je staat sterk in je schoenen, je steekt graag je handen uit de mouwen en je kan goed meerdere ballen in de lucht houden.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Stuur ons gerust een bericht voor meer ino; je kunt contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Marketing Communicatie Specialist, referentienummer C017.

Solliciteer direct

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager