Ben jij nieuwsgierig naar het gedrag en ervaring van klanten en heb jij een sterk analytisch inzicht? Ons Marketing Intelligence team zoekt een nieuwe collega:

Marketing Intelligence Specialist Customer Insights

Je uitdaging
In deze functie rapporteer en analyseer je klantdata en campagneresultaten. Je bent als Marketing Intelligence Specialist verantwoordelijk voor het structureel inregelen van deze rapportages en analyses en je bent in staat om klant- en prospectdata te transformeren in inzichten en gerichte adviezen zodat onze marketingcampagnes nog beter worden.

Samen met 6 teamgenoten ben je een kritische, oplossingsgerichte gesprekspartner voor je collega’s binnen en buiten je afdeling. Daarnaast optimaliseer je de klantendatabase onder meer door het uitvoeren van schonings- en verrijkingsacties. Je werkt samen met je collega’s aan het (nog) effectiever maken van het interne marketing- en salesproces.

Wie ben je?
We zoeken een gedreven en analytisch sterke data specialist. Je rapporteert en adviseert pro actief je collega’s vanuit je expertrol in data-driven marketing. Je bent overtuigend en oplossingsgericht. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen marketing intelligence en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Verder heb je kennis van/ervaring met de laatste ontwikkelingen, mogelijkheden en tools op het gebied van campagne management en customer intelligence. Je kunt uitstekend planmatig werken en je presteert goed onder druk.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job en daarnaast heb je onbeperkt toegang tot ruim 100 online trainingen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Om innovatie te stimuleren organiseert ELS jaarlijks de internationale wedstrijd IdéAction. Collega’s werken samen aan ideeën voor nieuwe producten of het verbeteren van processen. Indieners van de meest creatieve en innovatieve ideeën krijgen de kans hun idee ook daadwerkelijk uit te voeren. En zij hebben toegang tot het spetterende eindfeest in Parijs, Madrid, of…

Meer weten?
Voor meer informatie kun je mailen aan sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Marketing Intelligence Specialist, referentienummer C018.

Solliciteer direct
 

“Kijk ook over de grenzen van je eigen afdeling, we zitten hier uiteindelijk allemaal voor dezelfde klant en de beste resultaten bereiken we met elkaar.”

Sander Mol, Servicemanager