We zijn op zoek naar een

Productmanager Legal

Binnen het segment Legal ben je verantwoordelijk voor het actief beheren, (door)ontwikkelen, vermarkten en exploiteren van jouw (online) producten en diensten gericht op de juridische markt. Vanuit de klantvraag zorg je ervoor dat er een perfecte aansluiting is met je portfolio, zodat de klant optimaal wordt ondersteund. Als productmanager/uitgever ben je verantwoordelijk voor de realisatie van omzet en rendement. Het opbouwen en onderhouden van het relatienetwerk is een essentieel onderdeel van je functie, evenals het actief zoeken van de samenwerking met collega’s van de afdeling marketing, sales en redactie.

Wie ben je?
Je hebt een academisch werk- en denkniveau en je bent een nieuwsgierige, gedreven, enthousiasmerende professional, die niet alleen goede plannen kan maken, maar ze ook kan doorvertalen naar de realisatie van concrete proposities voor de doelgroep. Je hebt minimaal 2 jaar bedrijfservaring in een commerciële omgeving, bij voorkeur een mediabedrijf en affiniteit met de juridische markt. Verder heb je een sterke commerciële drive, je bent besluitvaardig en blijft niet te lang in details hangen. Daarnaast ben je resultaatgericht en doortastend.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Productmanager Legal, referentienummer U007.

Solliciteer direct

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager