Voor de klantgroep (vnl. Gemeenten) bieden wij o.a. webbased (content)oplossingen, bijvoorbeeld werkprocesinformatie, producten en diensten, dialogen, brieven en vraag-antwoordcombinaties. Onze belangrijkste producten binnen dit segment zijn VIND en Model-DSP.

We zijn op zoek naar een 

Redacteur

In je functie van redacteur beheer je zelfstandig diverse nieuwe en bestaande producten. Naast het schrijven en redigeren van met name online publicaties, adviseer je over de doorontwikkeling van deze producten en bewaak je de kwaliteit, uitvoering en voortgang van het productieproces. Je handelt tweedelijnssupportvragen af en onderhoudt de contacten met klanten. Je voert redactionele implementaties uit bij klanten, waarbij je zo nodig ook trainingen geeft. Tot slot heb je, als redacteur, contact met interne afdelingen zoals functioneel beheer, marketing en sales.

Wie ben je?
Je bent een redacteur met minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld rechten, journalistiek of communicatie) met relevante werkervaring. Je kunt wet- en regelgeving vertalen naar korte, begrijpelijke teksten voor burgers en bedrijven die in contact zijn met de gemeente. Je hebt kennis van of affiniteit met de gemeentemarkt en met wet- en regelgeving op sociaal gebied en/of publiekszaken. Je hebt ervaring met het werken in een redactioneel workflowsysteem. Daarnaast kun je projectmatig werken, organiseren en presenteren. Je hebt een heldere en zakelijke manier van communiceren.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline ter Meulen (Manager Redacties), telefoon 06-5115 1009.

Solliciteren?
We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Redacteur, referentienummer U008.

Solliciteer direct

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager