Voor onze Marketingafdeling zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en energieke

Senior Marketing Intelligence Analist

Als Senior Marketing Intelligence Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren en definiëren van interne en externe informatiebehoefte op alle niveaus en ben je de autoriteit op het geven van (omni-channel) inzichten en voorspelbare marketing. Met gevraagd en ongevraagd advies ondersteun en optimaliseer je het commerciële beleid en strategie. Je houdt ervan om van A tot Z betrokken te zijn bij commerciële vraagstukken: van het bedenken welke onderzoek en welke data nodig is tot en met het effectief en gericht adviseren op basis van de gevonden resultaten. Je brengt de effectiviteit van marketingcampagnes en salesfunnels in kaart en draagt bij aan een effectief campagnemanagement proces door o.a. rapportages en analyses. Je adviseert je marketingcollega’s op het gebied van marketing intelligence en fact-based denken en neemt ook de rest van de organisatie hierin mee.

Wie ben je?
Een enthousiaste, daadkrachtige Marketing Intelligence Analist. Je bent nieuwsgierig, vindt het een uitdaging om informatievraagstukken op te lossen en bent sterk in het toepassen van methodes en technieken voor database-analyses. Je overlegt makkelijk met collega's op allerlei niveaus en kunt bondig je conclusies formuleren. Je beschikt over goede presentatie- en adviesvaardigheden. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in dit vakgebied en beschikt over een WO-werk- en denkniveau. Kennis van theoretische en vakgerichte marketingkennis (met name CRM, Marketing Intelligence en statistische analyses) is een vereiste, en verder beheers je CRM- en MI–tools en databasesoftware zoals Excel, PL/SQL, OBI. Daarnaast heb je ervaring met Big Data tools en platformen als Amazon, Snowplow en Dataiku.

Wat bieden we?
Naast een marktconform basissalaris kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Natuurlijk coachen en trainen we je on the job. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.

Informatie en sollictatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Mokkink (Teamleider Marketing Intelligence), telefoon: 0643816344 of per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Senior Marketing Intelligence Analist C014

Solliciteer direct