Wil je graag events organiseren? Kom dan stage lopen bij ons!

 

 

Als bedrijf willen we investeren in de toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om afstudeerders en stagiairs te begeleiden en hun leerproces te ondersteunen. In de dynamische uitgeversbranche ben je verzekerd van een uitdagende stage. Sdu zorgt voor een prettige werksfeer en organiseert veel leuke activiteiten en borrels!

Jouw profiel
• Volgt een opleiding op HBO-niveau met een studierichting toerisme management, event management, vrijetijdsmanagement, media- en entertainment-management, hotelschool of vergelijkbaar
• Een aanpakker en je bent pro-actief in het signaleren van werkzaamheden
• Niet bang om mensen aan te spreken of hulp aan te bieden
• Projectmatig kunnen werken en goed functioneren in teamverband
• Enthousiaste, positieve persoonlijkheid en energiek
• Stressbestendig/stevig in de schoenen staan
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Jouw Verantwoordelijkheid
Sdu opleidingen & Events organiseert jaarlijks bijna honderd events, variërend van masterclasses en kennisopleidingen tot bijeenkomsten met een beurs. Als event-coördinator maak je deel uit van het projectteam dat verder bestaat uit een projectleider en marketeer. Door te werken in teamverband ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het event en het werven van deelnemers. Ook heb je contact met externe partijen, sprekers en leveranciers voor een optimale voorbereiding en uitvoering van het event. Het opzetten van een draaiboek, verzorgen van techniek, catering, inrichting, indelen van de beursvloer en andere faciliteiten voor een event behoren o.a. tot jouw werkzaamheden.

Wij bieden
Een stageplek in Den Haag voor de duur van 3 a 4 maanden op loopafstand van het Centraal Station.
Een stagevergoeding van € 350,00 bruto per maand op basis van 36 uur.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Braun via i.braun@sdu.nl of 06 22 70 62 46. Spreekt deze stage je aan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@sdu.nl, o.v.v. Stage Events.