Stage voor student rechten (HBO/WO) 

Binnen Sdu Uitgevers hebben we plaats voor een enthousiaste stagiair(e) die samen met onze vakredactie kan werken aan de verrijking van rechterlijke uitspraken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van samenvattingen, het toevoegen van metadata en het opvoeren van content in ons Content Management Systeem.

De stageopdracht start in september 2017 en duurt ongeveer 3 maanden. We denken aan een inzet van 3 à 4 dagen per week (24 à 32 uur per week). De definitieve startdatum en de dagen waarop je werkt zullen in overleg worden vastgesteld. Het kantoor van Sdu Uitgevers bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station Den Haag.

De stagevergoeding bedraagt 350,00 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Deze vergoeding zal naar rato van je aanstelling worden uitbetaald.

Volg je de opleiding Rechten op HBO- of WO-niveau en spreekt de opdracht je aan, stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@sdu.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marit de Haas (070 3780518).

Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager