Tot de doelgroepen van Sdu behoren onder andere HSE functionarissen en brandweercommandanten die wij met onze informatie helpen om veilig om te gaan met chemische stoffen. Voor onze gerenommeerde uitgave Chemiekaarten zijn wij in verband met versterking van ons team op zoek naar een

Vakredacteur Chemische Veiligheid Chemiekaarten (32 uur)

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor de inhoud van de Chemiekaarten online en het Chemiekaartenboek. Aan de hand van diverse bronnen (o.a. ECHA database, diverse Nederlandse en internationale databestanden en Veiligheidsinformatiebladen) zorg je voor het opstellen van het chemische deel van de chemiekaart.

Hierbij beoordeel je – waar nodig in overleg met de chemische wetenschappelijke commissie – de juistheid van verschillende broninformatie, voer je de stofgegevens in de ExEss database en stel je het chemische deel van chemiekaarten op. Daarbij maak je gebruik van de principes van standaardzinnen en/of de algoritmen in de database. Je werkt samen met je collega vakredacteur om tot een revisie, update of nieuwe chemiekaart te komen, uiteraard houd je actief de chemische vakliteratuur voor het indelen van chemische stoffen bij. Tot slot creëer en onderhoud je actief je netwerk met o.a. auteurs van Sdu.

Wie ben je?
Hierbij beoordeel je – waarnodig in overleg met de chemische wetenschappelijke commissie – de juistheid van verschillende broninformatie, voer je de stofgegevens in de ExEss database en stel je het chemische deel van chemiekaarten op. Daarbij maak je gebruik van de principes van standaardzinnen en/of de algoritmen in de database. Je werkt samen met je collega vakredacteur om tot een revisie, update of nieuwe chemiekaart te komen, uiteraard houd je actief de chemische vakliteratuur voor het indelen van chemische stoffen bij. Tot slot creëer en onderhoud je actief je netwerk met o.a. auteurs van Sdu.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen met Patrick Blom, Segmentmanager Company Compliance, 070) 378 9634. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Vakredacteur Chemische Veiligheid Chemiekaarten, referentienummer U013.

Solliciteer direct

Johnathan Juliana
 

“Voor mensen met passie is er altijd een markt!”

Johnathan Juliana, Accountmanager