Binnen de afdeling Marketing zijn wij op korte termijn op zoek naar een


Webshop Manager

Je uitdaging
Als Webshop Manager werk je zelfstandig in het e-commerce team. Jij bent commercieel verantwoordelijk voor de webshop omzet op Sdu.nl. Je formuleert de visie en strategie en bepaalt de e-commerce roadmap. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe e-commerce kansen en houdt de online competitie goed in de gaten. Je wilde altijd al ‘baas in je eigen winkel’ zijn en hebt een ondernemende instelling. Om je salesdoelstellingen te bereiken, werk je nauw samen met je directe collega’s in het e-commerce team. Je initieert webprojecten ten behoeve van het optimaliseren van de online experience en zorgt er samen met het developmentteam voor dat deze worden geïmplementeerd. Je bent de spil tussen marketing, it, uitgevers en sales. Het e-commerce team bestaat uit jonge, ambitieuze en gedreven professionals die de online ambassadeurs zijn binnen Sdu. Er wordt dan ook veel van ons verwacht in onze digitale transitie. Dat betekent dat je hier een verschil kan maken en de snelheid hoog ligt. Je rapporteert aan de e-commerce manager.

Wie ben je?
Je bent een bevlogen marketeer, die de klant op nummer 1 heeft staan. Je bent scherp, analytisch en creatief tegelijk. Daarnaast heb je het vermogen om projecten te managen en zaken voor elkaar te krijgen. Je staat stevig in je schoenen en bent, samen met je andere marketingcollega’s, een echte sparringpartner voor de uitgevers, it en sales. Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en je beschikt over minimaal een Hbo werk- en denkniveau (bedrijfskunde, marketing of commerciële economie), aangevuld met aantoonbare theoretische en vakgerichte marketingkennis. Je bent een online expert met kennis van Drupal, Magento, SEO, Google Analytics. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend en volg je de ontwikkelingen binnen online en e-commerce specifiek op de voet. Tot slot ben je ondernemend, een teamplayer en communicatief sterk.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast hebben we een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 36-urige werkweek en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. Wij zijn gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op de jonge professional, die zich wil ontwikkelen.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail: sollicitatie@sdu.nl. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief, bij voorkeur per e-mail, op sollicitatie@sdu.nl o.v.v. Webshop Manager, referentienummer C006.