Vacatures

Op zoek naar een uitdaging?

Sdu is de ideale werkgever voor jou. Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde en gedreven starters en professionals en bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In de dynamische uitgeversbranche ben je verzekerd van een uitdagende baan. Sdu zorgt voor een prettige werksfeer.

Accountmanager binnendienst

Wil je omzet realiseren en bouwen aan de klantgroep Sdu?

Bekijk vacature

Webshop Manager

Altijd al ‘baas in je eigen winkel’ willen zijn en heb je een ondernemende instelling?

Bekijk vacature

IT Manager

Wil je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van het IT-landschap?

Bekijk vacature
Désirée Hovestad
 

“Sdu is volop in ontwikkeling en je krijgt hier echt de kans om er een actieve bijdrage aan te leveren.”

Désirée Hovestad, Customer Excellence manager

Accountmanager binnendienst

Als Accountmanager Binnendienst realiseer je omzet en bouw je aan onze klantgroep. Je verkoopt onze producten en diensten telefonisch, brengt offertes uit.

Bekijk vacature

Webshop Manager

Als Webshop Manager werk je zelfstandig in het e-commerce team. Jij bent commercieel verantwoordelijk voor de webshop omzet op Sdu.nl.

Bekijk vacature

IT Manager

Als manager IT ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het IT-landschap van Sdu, waaronder alle operationele systemen en business software.

Bekijk vacature

Lead developer

Als Lead Developer ben je verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de contentverwerkingsketen. De keten is ontwikkeld in Scala en gebaseerd op het Play framework en Akka.

Bekijk vacature

Stage content & realisatie

De processen, werkwijzen en de omgeving waar auteurs werken veranderen. Om een goede indruk te krijgen van de auteursbeleving van deze veranderingen is er behoefte aan een onderzoek naar auteurstevredenheid.

Bekijk vacature

Stage online content marketing

Onze klant legt een groot gedeelte van het aankoopproces online af en gebruikt daarbij content om een beslissing te nemen. Content die Sdu’s verhaal vertelt en een voorproefje biedt van de producten die we bieden.

Bekijk vacature