CASE

Klant: Van Iersel Luchtman Advocaten
Branche: Advocatuur
Team:  Marjan en Anneke
Product: JAR, OpMaat

De vooruitgang van Van Iersel Luchtman Advocaten

Annekee en Marjan van Van Iersel Luchtman Advocaten gaan elke dag up-to-date aan de slag

Mr. A. Groenewoud en Mr. M. Veuger-HakzeMr. A. Groenewoud en Mr. M. Veuger-Hakze

Annekee Groenewoud en Marjan Veuger van Van Iersel Luchtman Advocaten beginnen hun dag het liefst met een e-mail attendering van OpMaat. Zo missen ze geen belangrijke informatie en wordt het eenvoudiger om cliënten ook pro-actief van nieuwe relevante informatie te voorzien.

Tegenover het Wilhelminapark in Breda is één van de grotere kantoren van Brabant gevestigd: Van Iersel Luchtman Advocaten. Een statig pand waar zo’n 45 advocaten zich elke dag inzetten voor hun opdrachtgevers. Van Iersel Luchtman is actief op acht rechtsgebieden en had daarom lang een echte bibliotheek. Annekee en Marjan zijn verantwoordelijk voor alle informatie en abonnementen en vertellen welke nieuwe ontwikkelingen bij Van Iersel Luchtman Advocaten worden gebruikt. En dat de bibliotheek een nieuwe bestemming heeft gekregen.

Product Jurisprudentie Arbeidsrecht

Jurisprudentie Arbeidsrecht

Van Iersel Luchtman Advocaten kiest voor het tijdschrift Jurisprudentie Arbeidsrecht («JAR») om op de hoogte te blijven van alle belangrijke arbeidsrechtelijke jurisprudentie.

De deskundige redactie van de «JAR» staat garant voor actualiteit en kwaliteit en selecteert de belangrijkste uitspraken van HR (altijd inclusief conclusie van de A-G) en lagere rechtspraak, van HvJ en EHRM. Daarnaast wordt uit relevante uitspraken van verschillende commissies, colleges en arbiters geselecteerd.

Meer informatie