Vertegenwoordiging bij NV en BV - Serie Ondernemingsrecht deel B.21

mr.dr. E.E.G. Gepken - Jager

De Serie Ondernemingsrecht verschijnt in boekvorm, online en is beschikbaar via dataleverantie.

  • Boek
  • 180 pagina's
  • Bestelcode 9789012387569
Omschrijving
De Serie Ondernemingsrecht verschijnt in boekvorm, online en is beschikbaar via dataleverantie. De reeks zal uit 83 titels bestaan, onderverdeeld in vier rubrieken: Algemeen, Kapitaalvennootschappen, Beursvennootschappen en Overige. In ieder deel van de Serie Ondernemingsrecht wordt een ander thema uit het ondernemingsrecht behandeld. Gekozen is daarbij voor een pragmatisch academische invalshoek, met het hedendaags recht als uitgangspunt. De redactie van de serie wordt gevormd door prof. mr. M.J. Kroeze en prof. mr. G.T.M.J. Raaijmakers. Prof. mr. M.J. Kroeze is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en decaan ESL. Prof. G.T.M.J. Raaijmakers is hoogleraar Ondernemings- en effectenrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en partner bij NautaDutilh.

Deel B.21: Vertegenwoordiging bij NV en BV
De reeks Serie Ondernemingsrecht geeft een overzicht van alle relevante onderwerpen in het ondernemingsrecht. Door de thematische, praktische en heldere opzet is de reeks Serie Ondernemingsrecht voor de praktijkjurist en wetenschapper onmisbaar. De reeks is ook heel geschikt voor gebruik in het onderwijs.

In Vertegenwoordiging bij NV en BV verschaft mr.dr. Ella Gepken-Jager inzicht in de Nederlandse vertegenwoordigingsregeling bij kapitaalvennootschappen en in de Europese herkomst daarvan. Vertegenwoordiging speelt in het vennootschapsrecht een belangrijke rol om de binding van een vennootschap aan rechtshandelingen met derden tot stand te brengen. De auteur gaat in op de Europese richtlijn waarin vertegenwoordiging is geregeld. In het tweede deel gaat zij in op de uitwerking van deze richtlijn in het Nederlandse recht. De auteur slaagt erin dit lastige onderwerp op overzichtelijke en heldere wijze te presenteren.
Product details
Bestelcode 9789012387569
Productsoort Boek
Aantal pagina's 180
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 822
Redactie prof. mr. M.J. Kroeze prof. mr. G.T.M.J. Raaijmakers
Auteur(s) mr.dr. E.E.G. Gepken - Jager

Uw bestelling

Vertegenwoordiging bij NV en BV - Serie Ondernemingsrecht deel B.21
excl. btw € 53,37 incl. btw € 58,17
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht