VIND Gemeentebrieven

Brieven van gemeenten zijn voor burgers vaak moeilijk te begrijpen. Ambtelijk taalgebruik en ingewikkelde regelgeving maken het schrijven van een goede brief lastig en tijdrovend. VIND Gemeentebrieven biedt u een oplossing om uw communicatie met burgers en bedrijven te verbeteren. U bespaart bovendien tijd, want u hebt uw modelbrieven altijd binnen handbereik. 

VIND Gemeentebrieven bestaat uit de meest gebruikte gemeentelijke brieven op het gebied van Publiekszaken en Vergunningen die u zelf kunt aanpassen, aanvullen en versturen. Een professionele redactie schrijft de brieven volgens de landelijke eisen die gesteld worden aan overheidscommunicatie, zoals B1 taalniveau. De teksten zijn logisch van opbouw, met korte, persoonlijke en actieve zinnen. De redactie zorgt er bovendien voor dat de brieven actueel blijven en voldoen aan de juridische eisen.

Uw brieven binnen handbereik
VIND Gemeentebrieven wordt geleverd in een online omgeving en is vanaf uw eigen werkplek op te roepen. De brieven zijn beschikbaar in Word, XML en andere formaten. Met een druk op de knop beschikt u over een actuele brief die u kunt aanpassen aan de specifieke situatie binnen uw gemeente.

Inbedding in uw dienstverlening
De brieven kunnen ook worden ingelezen in reeds aanwezige midoffice applicaties of sjabloonoplossingen en vandaar worden verstuurd. Doordat alle VIND Gemeentebrieven zijn gekoppeld aan een Model-DSP codering, zijn de brieven direct te koppelen aan zaakprocessen in workflow applicaties.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact met ons op!

X Sluiten

Contactformulier VIND

Formulier VIND

* Verplichte velden

VIND Gemeentebrieven [video]

De meest gebruikte gemeentelijke modelbrieven. Zelf aanpassen, aanvullen, versturen.
 

 

Partners VIND