Header VIND Informatiemanagement

VIND Informatiemanagement: dé basis van uw informatiehuishouding. 

Met VIND Informatiemanagement beheert, distribueert en archiveert u documenten, dienstverlenende processen en interne processen van begin tot eind. Het is in essentie een blauwdruk voor het inrichten van uw complete informatiehuishouding. VIND Informatiemanagement schrijft welke taken u uitvoert, welke informatie daar bij komt kijken en hoe u die informatie op de beste wijze kunt beheren.  En, ook niet onbelangrijk, VIND Informatiemanagement is dé tool om de verwerkingsregisteren in op te stellen waarmee u voldoet aan uw AVG verplichting.

VIND Informatiemanagement helpt u bij:

  • Een documentmanagement /zaaksysteem in te voeren
  • Het opstellen van een AVG verwerkingsregister
  • Compliant te worden aan een normenkader voor informatieveiligheid
  • Zaakgericht werken in te voeren

AVG Module

Onderdeel van VIND Informatiemanagement is Model DSP. Alle processen en registraties in dit model zijn voorzien van metadata over de verwerking van persoonsgegevens die geëist worden in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zo bent u binnen de kortst mogelijke tijd AVG-proof.  

Meer weten?

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van VIND Informatiemanagement? Wij komen graag bij u langs. Neem contact met ons op

Meer weten over VIND Informatiemanagement? U leest het in onze factsheet.

VIND Informatiemanagement en de AVG

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dient iedere organisatie een overzicht te hebben en actueel te houden van alle verwerkingen van persoonsgegevens die plaats vinden in de organisatie. Inclusief allerlei aanvullende informatie die gerelateerd is aan deze verwerkingen. Dit is een flinke en verantwoordelijke klus. Veel organisaties zijn dan ook op zoek naar een snelle manier om een verwerkingsregister op te stellen en zo te voldoen aan deze verplichting. 

Heeft u een abonnement op één van de onderdelen van VIND Informatiemanagement zoals Model-DSP of de i-Navigator? Dan ligt voor u de oplossing al binnen handbereik. VIND Informatiemanagement is namelijk DE tool om een verwerkingsregister in op te stellen, te beheren en van waaruit rapporteren en publiceren van het verwerkingsregister mogelijk is.
Voor elk proces waarin het vanuit de aard van het proces nodig kan zijn om persoonsgegevens te verwerken zijn in het Model-DSP de relevante AVG-gerelateerde metadata ingevuld. En de i-Navigator kunt u inzetten als centraal referentiepunt voor alle documentatie die u op orde moet hebben om te voldoen aan de verplichtingen onder de AVG.

Met VIND Informatiemanagement bent u AVG compliant in één dag!

Wilt u ook snel een goed verwerkingsregister opstellen maar heeft u nog geen abonnement op VIND Informatiemanagement? Neem dan contact met ons op!

 

Klantcase: Grip op persoonsgegevens

Met het ingaan van de AVG moeten o.a. gemeenten aantoonbaar grip hebben op de vewerking van persoonsgegevens in de organisatie. De weg naar grip start met een complete inventarisatie van deze verwerkingen. Maar waar begin je dan? De gemeenten Huizen en Heemskerk kozen ervoor om de I-Navigator, onderdeel van VIND Informatiemanagement, in te zetten. Hoe ze dat deden kunt u lezen in deze klantcase van onze partner VHIC.

Lees de case

Sdu en Timeblockr

Partners

Partners

Koppelingen met diverse systemen

Er zijn koppelingen beschikbaar voor procesmanagementtools, ZTC modules, DSP modules en DMS applicaties.

Leveranciers
VIND Video

Bekijk de voordelen van VIND

Wat kunnen de VIND producten bijdragen aan uw organisatie? Wij vertellen u er graag over!

Bekijk video