In deze toch al feestelijke maand ben ik verheugd te melden dat de eerste editie van het  Tijdschrift Voor de Algemene Praktijk (VAP) verschijnt. Met VAP krijgt u 4 keer per jaar een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op meerdere rechtsgebieden. Met VAP bieden wij een oplossing voor de jurist die in meerdere rechtsgebieden werkzaam is. U hoeft geen stapels tijdschriften meer door te nemen om op de hoogte te blijven van de voor u relevante rechtsgebieden. Wij maken die selectie voor u.

Veel leesplezier,

Mariette Bosch

Uitgever Tijdschrift voor de Algemene Praktijk

 

Het eerste nummer van VAP voor slechts € 40,-

De professionele redactie maakt een uitgelezen selectie van de belangrijkste artikelen en signaleringen, die in de gespecialiseerde Praktijkbladen van Sdu zijn verschenen. Zo blijft u in de breedte op de hoogte. 

Ja, ik wil dit aanbod
 

Tijdschrift voor de Algemene Praktijk (VAP) selecteert uit de volgende Praktijkbladen:

· BER (burgerlijk procesrecht)
· TAP (arbeidsrecht)
· ORP (vermogensrecht)
· TOP (ondernemingsrecht)
· FIP (insolventierecht)
· PB (bestuursrecht)
· REP (personen- en familierecht)
· FRP (financieel recht)
· PRO (omgevingsrecht)

Maak nu kennis met dit nieuwe familielid in de serie Praktijktijdschriften van Sdu waar ook de <<TAP>> en <<TOP> toebehoren.

Ja, ik bestel het eerste nummer van VAP
 

Het tijdschrift VAP in uw Sdu App lezen?

Dat kan!

U ontvangt 4 keer per jaar het tijdschrift in de STAPP App met verdiepende artikelen, siganleringen en wetsoverzichten die relevant zijn voor uw dagelijkse praktijk. 

Bekijk aanbieding

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag