Vraagbaak Horeca

Mr. drs. D. van der Meijden

De horeca is een bedrijfstak met veel wet- en regelgeving. De Vraagbaak Horeca geeft antwoord op meer dan 160 juridische vragen vanuit de dagelijkse praktijk. Daarmee heeft u een duidelijk overzicht van alle wettelijke regelingen die van belang zijn bij horeca-activiteiten.

  • Boek
  • 86 pagina's
  • Bestelcode 9789012382625
Omschrijving
De horeca speelt een centrale rol bij vakantie, uitgaan en recreatie, en voorziet daarmee in een groot maatschappelijk belang. Maar het is ook een bedrijfstak die veel met wet- en regelgeving te maken heeft en zich daardoor vaak met juridische kwesties geconfronteerd ziet. De Vraagbaak Horeca zet de belangrijkste probleempunten op een rij en beoogt antwoorden te geven op de juridische vragen waarmee de bedrijfstak in de praktijk te maken heeft. Zo wordt onder meer ingegaan op het schenken van dranken, het verstrekken van voedsel en het verschaffen van logies. Tevens komt de handhaving van de gestelde regels aan bod.

De kern van dit boekje betreft 162 vragen volgens de vraagen- antwoordmethode. Vragen die in de praktijk veelvuldig naar voren komen worden voorzien van een beknopt antwoord dat de essentie van het onderwerp duidelijk maakt. Tezamen geven alle vragen een helder en praktisch overzicht van de wettelijke regelingen die ten aanzien van horeca-activiteiten van belang zijn.
Product details
Bestelcode 9012382629
Productsoort Boek
Aantal pagina's 86
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) Mr. drs. D. van der Meijden

Uw bestelling

Vraagbaak Horeca
excl. btw € 44,73 incl. btw € 47,41
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht