Uw bestelling

Vraagbaak Psychiatrie en recht
excl. btw € 37,69

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Vraagbaak Psychiatrie en recht

GGZ Nederland

Niet alleen is in deze druk een groot aantal nieuwe casus toegevoegd, maar ook is de beantwoording van al opgenomen casus zonodig verduidelijkt of aangepast aan gewijzigde wet- en regelgeving of naar de laatste inzichten.

  • Boek
  • 146 pagina's
  • Bestelcode 9789012124898
Omschrijving
Niet alleen is in deze druk een groot aantal nieuwe casus toegevoegd, maar ook is de beantwoording van al opgenomen casus zonodig verduidelijkt of aangepast aan gewijzigde wet- en regelgeving of naar de laatste inzichten. Daarnaast is bijzondere aandacht uitgaan naar de leesbaarheid. Doel van de Vraagbaak is immers dat ook niet-juridisch geschoolden een antwoord kunnen vinden op een juridisch probleem waarmee zij worden geconfronteerd bij de hulpverlening.

De hoofdstukindeling van de tweede druk is identiek aan die van de eerste druk. Nieuw is de speciale aandacht voor vragen rond juridische problematiek, die met de geestelijke gezondheidszorg aan kinderen heeft te maken. Aan een aantal hoofdstukken is daartoe een aparte categorie toegevoegd. Daarbij is in het bijzonder dankbaar gebruik gemaakt van een aantal casus aangedragen door mr Alice Broersma, werkzaam bij Accare, instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Groningen.

Aan elk hoofdstuk is ter inleiding een zeer beknopt overzicht toegevoegd van relevante wet- en regelgeving en gemakkelijk toegankelijke literatuur. Daarbij moet worden benadrukt, dat niet is gestreefd naar volledigheid. De Vraagbaak heeft immers niet de pretenties van een handboek, maar is louter gebaseerd op vragen uit de praktijk, die binnen komen bij de juridische helpdesk van GGZ Nederland.
Product details
Bestelcode 9012124891
Productsoort Boek
Aantal pagina's 146
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 04-12-2007
NUR code 822
Auteur(s) GGZ Nederland