VVM

Profiteer van de speciale korting voor VVM-leden en bestel nu één of meer van deze producten met 15% korting!

Bestel nu met 15% korting

X Sluiten Web-form is not active.

Als lid van VVM ontvangt u op maar liefst 7 producten 15% korting.

OpMaat_Omgevingsrecht

De slimme online tool waarmee u met een paar klikken alle relevante juridische informatie vindt die u zoekt op het gebied van  bouwen, wonen, recreëren, werken en vervoer.  

Meer over OpMaat_Omgevingsrecht »

Jurisprudentie Milieurecht met online

Met het tijdschrift Jurisprudentie Milieurecht (JM) hebt u snel inzicht in actuele milieurechtspraak. Maandelijks krijgt u een selectie van de voor de milieupraktijk belangrijkste uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de Hoge Raad, de gerechtshoven, de rechtbanken en de Europese hoven. Naast het tijdschrift krijgt u ook toegang tot het online archief van JM.

Meer over Jurisprudentie Mileurecht »

Journaal Afval

De nieuwsbrief Journaal Afval houdt voor u de vinger aan de pols op afvalgebied. Het biedt u het laatste nieuws over wet- en regelgeving, beleid, bewerking & verwerking, preventie & handhaving, onderzoek, jurisprudentie en meer.

Meer over Journaal Afval »

Journaal Bodem

Wilt u weten wat er speelt binnen het bodem vakgebied? Wilt u meer weten over de gevolgen van wetswijzigingen? U leest het als eerste in Journaal Bodem. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Bodem actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan.

Meer over Journaal Bodem »

Journaal Geluid

Wat is de impact van de veranderende Europese en nationale geluidwetgeving? En hoe is deze wet- en regelgeving te vertalen naar de dagelijkse praktijk? Journaal Geluid biedt u aan de hand van korte en heldere berichten zicht in de geluidsproblematiek.

Meer over Journaal Geluid »

Gevaarlijke Lading

Gevaarlijke Lading is hét kennisplatform in Nederland en België op het gebied van transport, opslag en overslag van gevaarlijke goederen. Alle vervoersmodaliteiten komen aan bod: wegvervoer, spoorvervoer, zeevaart, binnenvaart, luchtvervoer en buisleidingen. Met uitleg van wet- en regelgeving, uitwerking in de praktijk, naleving en handhaving richt Gevaarlijke Lading zich op het vergroten van de veiligheid, zowel de interne als de externe veiligheid. Actuele thema’s zijn bijvoorbeeld: het Basisnet, ontgassen in de binnenvaart en verwerking van gevaarlijk afval.

Meer over Gevaarlijke lading »

Naar boven