Uw bestelling

Wegwijs in de BTW, 13e druk. Editie 2016
excl. btw € 55,47

Levertijd: 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Wegwijs in de BTW, 13e druk. Editie 2016

Editie 2016

mr. C.M. Ettema, mr. M.W. Soltysik, mr. G.J. van Slooten

In Wegwijs in de btw wordt de btw op een heldere en toegankelijke manier beschreven. Het boek is uitstekend geschikt als studieboek voor de fiscaaljuridische opleidingen aan universiteiten, heao’s en daarmee vergelijkbare opleidingen. In het boek wordt in ruime mate verwezen naar wetgeving, rechtspraak en beleidsbesluiten. De stof wordt in veel gevallen verlevendigd met (cijfer)voorbeelden.

  • Boek
  • 668 pagina's
  • Bestelcode 9789012395489
Omschrijving
Juist hierdoor is Wegwijs in de btw tevens geschikt voor belastingadviseurs, advocaten en accountants die in de praktijk met btw te maken hebben. Mr. C.M. Ettema (1967) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht, fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam
en kostprijsverhogende belastingen aan de Universiteit Leiden. Zij is advocaat-generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden. Mr. G.J. van Slooten (1968) is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de studierichting kostprijsverhogende belastingen. Hij is thans werkzaam bij Baker & McKenzie waar hij zich onder meer bezighoudt met procedures op het terrein van btw bij invoer. Mr. M.W.C. Soltysik (1978) is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Tevens heeft hij de Post-Master Indirecte Belastingen gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is thans werkzaam als btw-adviseur bij Zeker Fiscaal. Tevens is hij rechter-plaatsvervanger bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant.
Product details
Bestelcode 9012395488
Productsoort Boek
Aantal pagina's 668
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2016
Boeksoort S-boek
Levertermijn 4 tot 5 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 23-02-2016
NUR code 826
Auteur(s) mr. C.M. Ettema mr. M.W. Soltysik mr. G.J. van Slooten