De uitgave is bedoeld als studieboek voor fiscale opleidingen aan universiteiten en hoger beroepsonderwijs. De uitgave kan tevens goede diensten bewijzen in de fiscale praktijk.

  • Boek
  • 871 pagina's
  • Bestelcode 9789012400077
Omschrijving
Wegwijs in het Internationaal en Europees Belastingrecht geeft inzicht in; internationale en Europeesrechtelijke regels ter voorkoming van dubbele belasting, zowel op het gebied van inkomen en vermogen als van successie- en schenking; internationale en Europeesrechtelijke regels ter voorkoming van ongewenst gebruik; Europeesrechtelijke harmonisatiemaatregelen; internationale en Europeesrechtelijke maatregelen ter bescherming van de rechten van belastingplichtigen in de vorm van non-discriminatiebepalingen en onderling overleg- en arbitragemaatregelen; internationale en Europeesrechtelijke wederzijdse bijstandverleningsbepalingen; internationale en Europeesrechtelijke maatregelen ter voorkoming van schadelijke belastingconcurrentie; de invloed van het internationaal publiekrecht op de uitleg van belastingverdragen.
Product details
Bestelcode 9789012400077
Productsoort Boek
Aantal pagina's 871
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2017
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 29-12-2017
NUR code 826
Serie naam Wegwijsserie
Hoofdredactie prof.dr. I.J.J. Burgers
Auteur(s) prof. dr. I.J.J. Burgers mr.dr. R.P.C. Adema dr. G.F. Boulogne mr. P.M. de Haan A.J. van Herwaarden mr. L.F. Kosters mr.dr. H.M. Pit mr.dr. M.J. de Vries
Editie 9e druk

Uw bestelling

Wegwijs in het Internationaal en Europees Belastingrecht
excl. btw € 82,22 incl. btw € 89,62
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht